Ομιλία Richard M. Stallman στη Θεσσαλονίκη

Η Ένωση Ελλήνων Χρηστών και Φίλων Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα έχει την τιμή να σας ενημερώσει για την ακριβή ημερομηνία και ώρα της ομιλίας που θα παραθέσει ο Richard Stallman στη Θεσσαλονίκη.

Ο τόπος της εκδήλωσης είναι το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας "NOESIS", το οποίο βρίσκεται στο 6ο χλμ. της οδού Θεσσαλονίκης-Θέρμης.
Το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας, περιλαμβάνει το νεότερο και το πιο σύγχρονο Πλανητάριο της Ευρώπης καθώς και υπερσύγχρονες συνεδριακές αίθουσες, σε μια από τις οποίες θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Ιδρυτή του Free Software Foundation, "Free Software in Ethics and in Practice".

Η ημέρα της εκδήλωσης είναι Τρίτη 1 Ιουνίου 2010 και η ώρα έναρξης θα είναι 18:00.

Παρακαλούμε να παρευρεθείτε νωρίτερα για να εγγραφείτε και να εξασφαλίσετε τη θέση σας στην αίθουσα. Από σήμερα στο website του συλλόγου μας θα γίνεται pre-registration για την εκδήλωση. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στέλνοντας email στο events (at) gnugr.org .

Τέλος, ενημερώνουμε πως τα μέλη του Συλλόγου θα έχουν προτεραιότητα στην εξασφάλιση θέσης.

Η Ένωση Ελλήνων Χρηστών Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα ευχαριστεί το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας για την ευγενική χορηγία-παραχώρηση των χώρων του για την εκδήλωση.

Afisa Stallman

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.