Join The openSUSE G(r)EEKOS Release Parties!!!



Το openSUSE 12.1 κυκλοφόρησε. Μετά από 8 μήνες σκληρής δουλειάς από την κοινότητα openSUSE το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από φοβερό. Είναι αλήθεια ότι το openSUSE 12.1 έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από όλα τα διάσημα site ανοιχτού λογισμικού καθώς επίσης έχει αρχίσει να κερδίζει και πολλά νέα μέλη στην κοινότητα, χρήστες και συνεισφέροντες.

Ήρθε η ώρα να το γιορτάσουμε !!!


Όπως είναι γνωστό η κοινότητα openSUSE μετά τη σκληρή δουλειά που έκανε για να κυκλοφορήσει άλλη μία φοβερή διανομή, θέλει να το γιορτάσει. Και γιατί όχι! Σε όλο τον κόσμο οι κοινότητες, οι ομάδες Linux και τα LUG διοργανώνουν release parties.

The G(r)eekos Way !!!


Το openSUSE 12.1 είναι ήδη εγκατεστημένο στα μηχανήματά μας από τις 16 Νοεμβρίου. Η Ελληνική κοινότητα openSUSE σε συνεργασία με άλλες κοινότητες, ομάδες Linux και Lug σας προσκαλεί να έρθετε να γιορτάσουμε παρέα την κυκλοφορία της νέας διανομής openSUSE 12.1. Σε πολλά μέρη της Ελλάδας θα διοργανωθούν Release Parties! Αν είστε κοντά σε κάποια πόλη στην οποία διοργανώνεται ένα party μην διστάσετε να πάτε για να γνωρίσετε μέλη της κοινότητας, να παρακολουθήσετε κάποιο Install Fest ή κάποια παρουσίαση για το openSUSE 12.1 και πάνω από όλα να πιείτε πολλές μπύρες, να συζητήσετε και να διασκεδάσετε!!!

Περιμένουμε να σας γνωρίσουμε σε κάποιο από τα πάρτι, καθώς επίσης θα μας χαροποιούσε το γεγονός να διοργανώσετε εσείς στην πόλη σας ένα Release party! Καλή παρέα, μπύρες και καλή διάθεση είναι τα βασικά συστατικά ενός πετυχημένου release party!

Αυτή την Πέμπτη 1 Δεκέμβρη θα γιορτάσουμε στην Λάρισα με μία ομιλία και ένα Install Fest στις 13:00 και μετά τσίπουρα σε κάποιο μαγαζί της πόλης. Το Σάββατο 3 Δεκέμβρη στην Καστοριά στις 19:00 στο Ζaza (Μεγάλου Αλεξάνδρου 61). Ενώ την Κυριακή 4 Δεκέμβρη θα γιορτάσουμε στην Θεσσαλονίκη στο Bar Pierrot Le Fou (Αρμενοπούλου 14) μετά τις 22:00 το βράδυ.
Τα υπόλοιπα release party θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Ενημερωθείτε στη σελίδα στο wiki.

Διασκεδάστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.