Παγκόσμιο συνέδριο openSUSE (#oSC14) στο Ντουμπρόβνικ, Κροατία

Το παγκόσμιο συνέδριο της κοινότητας openSUSE, είναι η ετήσια μάζωξη της κοινότητας αλλά και φίλων και ατόμων που συνεισφέρουν στο Ελεύθερο Λογισμικό/Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα. Πέρσι, είχαμε την τιμή να το φιλοξενήσουμε στην χώρα μας, φέτος θα διεξαχθεί στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, από 24 έως 28 Απριλίου.

Το φετινό θέμα του συνεδρίου είναι "The Strength to Change".

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση στα νέα του openSUSE.

Όσοι ενδιαφέρεστε να παρουσιάσετε το project σας, μπορείτε να στείλετε την ομιλία σας έως τις 28 Φεβρουαρίου στην ιστοσελίδα του συνεδρίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είδους παρουσιάσεις μπορείτε να υποβάλετε, μπορείτε να επισκεφθείτε τα νέα του openSUSE και να διαβάσετε την ανακοίνωση ή στην ιστοσελίδα του συνεδρίου.

Αν πάλι ενδιαφέρεστε να παρευρεθείτε στο συνέδριο, πρέπει απαραιτήτως να γραφτείτε (ΔΩΡΕΑΝ) στον σύνδεσμο του συνεδρίου. Κάντε την εγγραφή σας ΣΗΜΕΡΑ κιολας, ώστε να βοηθήσετε τους διοργανωτές να υπολογίζουν πόσα άτομα θα βρίσκονται, ώστε να έχουν έτοιμο υλικό για εσάς. Θεωρητικά, μπορείτε να γραφτείτε και με την έναρξη του συνεδρίου.

Εάν θέλετε να παρευρεθείτε αλλά δεν ξέρετε πως θα έρθετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ελληνική Κοινότητα, είτε στην λίστα ταχυδρομείου, είτε στο κανάλι IRC #opensuse-el. Σε περίπτωση που οργανώνετε το ταξίδι σας, μπορείτε να δείτε τα προτεινόμενα ξενοδοχεία από τους διοργανωτές. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να στείλετε και αίτηση για χρηματική βοήθεια (δείτε τις οδηγίες).

Για να παρακολουθείτε τα νέα για το συνέδριο, μπορείτε να εγγραφείτε στα εξής κανάλια:

1. E-mail: opensuse-conference AT opensuse DOT org και οι επισκέπτες opensuse-conference-visitors ΑΤ opensuse dot org
2. Στο κανάλι IRC #opensuse-conference
3. Facebook Event.
4. Google Plus Event.
5. Twitter: @opensuseconf ή και στο lanyard

Ραντεβού στον Ντουμπρόβνικ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.